Nieuw!!

Wanneer Nagelstudio Nail Heaven een nieuw product of behandeling heeft, kan je daar op deze pagina meer informatie over vinden.

 

 

>Chrome Pigment
geplaatst op 8 juli 2016
Dè hype van dit moment: Chrome Pigment! Nu ook bij Nagelstudio Nail Heaven. Dit prachtige pigment wordt over gelpolish aangebracht en geeft een schitterend spiegeleffect. Je kan elke gewenste kleur gelpolish als achtergrond kiezen. En elke kleur geeft weer een ander resultaat.
>Supreme Finish Diamond Dust
geplaatst op 13 april 2016
De meeste vrouwen houden wel van glitters op hun nagels. Ik in ieder geval wel! Maar soms wil je je nagels gewoon niet al te opvallend en soms is niet alles mogelijk vanwege het werk wat je doet. Dan moet het zo naturel mogelijk. Maar naturel kan je ook wat saai vinden. Dan is de nieuwe topgel van Magnetic een goede oplossing. De Supreme Finish Diamond Dust, een topgel met een subtiele shimmer erin. Geeft naturel acrylnagels net wat meer bling. Maar hij is ook aan te brengen over een french manicure of gelpolish.
>Lecenté glitter
geplaatst op 20 december 2015
Prachtige glitters, die een geweldig effect geven in de plaklaag van topgel,of gelpolish. Maar ze zijn ook te mengen door acryl, om een schitterende french manicure of glitter fade te maken. Echt een aanrader om eens te proberen, Lecenté glitter!
>Waterdecals en stempels
geplaatst op 6 november 2015
Waterdecals en stempels! Een snelle en leuke manier om je nagels van nailart te voorzien. Er zijn zoveel mogelijkheden hiermee. Op gelakte, maar ook op ongelakte nagels heel erg mooi. Eerst een mooie achtergrond met pigment maken en dan de waterdecal of stempel erop. Maar ook een stempel met een waterdecal combineren is mogelijk. Je kan het zo gek niet bedenken.
>Iriserend pigment van Jet Set
geplaatst op 26 mei 2015
Met dit ultrafijne pigment creëer je een prachtig effect over elke gewenste kleur gelpolish. Maar ook heel mooi zonder kleur eronder over topgel.

>Seal & Protect van Magnetic
geplaatst op 14 maart 2015
Seal & Protect is een nieuw product wat gebruikt kan worden bij beschadigde, gespleten of dunne nagels. Ook is het geschikt wanneer een kunstnagel niet goed blijft zitten of wanneer er snel luchtrandjes ontstaan. Seal & Protect is een multifunctioneel product. Het beschermt en verstevigd de natuurlijke nagel, hersteld zichtbaar beschadigde nagels en zorgt voor een betere hechting onder een kunstnagel.

Wanneer een klant de kunstnagels wil laten verwijderen, kan Seal & Protect, na verwijdering, gebruikt worden voor extra stevigheid. Aangezien de natuurlijke nagel na verwijderen van een kunstnagel enige tijd wat zwakker kan aanvoelen.

Ook wanneer een klant geen kunstnagels wil maar wel graag wat stevigere nagels wenst, is Seal & Protect een uitkomst. Elke 3 à 4 weken kan in de nagelstudio 3 laagjes Seal & Protect aangebracht worden. Het resultaat is onmiddelijk merkbaar: nagels die een stuk steviger aanvoelen.


Nagelstudio Nail Heaven © 2002