Behandelingen

BEHANDELINGEN

Waar uit gekozen kan worden


Alle behandelingen bij Nagelstudio Nail Heaven worden met zorg uitgevoerd. Er wordt gewerkt met acryl en gel van de topmerken Magnetic, Urban Nails en Loveness.

FRENCH MANICURE OF NATUREL NAGELS
Een french manicure nagel, is een nagel waarbij het nagelbed roze is en de vrije rand wit. Maar als je van iets meer kleur houdt, kan je voor de vrije rand ook een leuke kleur (met of zonder glitter) kiezen. Heb je toch liever een natuurlijkere nagel, dan heb je ook nog de naturel nagel. Deze nagel is volledig in één kleur. Meestal is dit roze.

BABYBOOM NAGELS
Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagel. Deze nagel lijkt op een french manicure nagel, maar dan zonder scherpe smileline en spierwitte rand. Er wordt, net als bij een french manicure nagel, met twee kleuren acryl (roze en gebroken wit) een nagel gemaakt. De gebroken witte acryl komt op de vrije rand en wordt uitgevaagd naar het nagelbed toe. En op het nagelbed komt de roze acryl die uitgevaagd wordt over het wit. Resultaat: een zeer natuurlijke nagel.

KUNSTNAGELS ZONDER VERLENGING OF NATUURLIJKE NAGEL VERSTEVIGEN
Wil je graag kunstnagels, en heb je van jezelf al mooie lange nagels die alleen wat verstevigd moeten worden? Ook dat is mogelijk. Dan krijg je een set kunstnagels zonder verlenging.

Heb je korte nagels en wil je liever geen kunstnagels? Maar je wilt ze wel graag wat steviger en misschien wel een leuke kleur gelpolish die 3 weken mooi blijft? Dan is je eigen nagel verstevigen met building base een mogelijkheid. Dit is een wat dikkere gel in een flesje waarmee je nagels kan verstevigen die maximaal 2 à 3 mm boven de vingertop uitsteken. Bij langere nagels is dit namelijk niet stevig genoeg en zullen ze breken. Deze manier van verstevigen is mementeel erg populair bij mensen die liever geen acryl of gelnagels willen.

NAILART
Nailart is het versieren van de nagels met nagellak, verf, strass steentjes en nog vele andere materialen. Met behulp van speciale penselen kunnen de meest prachtige creaties gemaakt worden. Van prachtige bloemen tot heel abstract. Van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid. Je kan het zo gek niet bedenken.

GELPOLISH
Hou je van mooi gelakte nagels, maar vindt je de lange droogtijd en het afbladderen na 1 of 2 dagen erg vervelend? Dan is gelpolish dè uitkomst. Gelpolish is een dunne gel in een nagellakflesje, verkrijgbaar in allerlei prachtige kleuren. De gel wordt aangebracht als een nagellak, hard uit in een uv lamp en geeft de nagel stevigheid. En je hebt géén lange droogtijd. Eenmaal uit de uv lamp zijn de nagels direct te gebruiken, zonder risico op beschadigen. De gelpolish blijft ongeveer 2 to 4 weken zitten en daarna kan het er heel eenvoudig afgevijld worden. Laat het afvijlen wel door je nagelstyliste doen om ernstige beschadigigngen van je nagel te voorkomen. De gelpolish kan er ook afgeweekt worden in aceton. Alleen lukt dit niet meer zo goed als de gelpolish langer dan 2 weken op de nagels zit.

NABEHANDELING
Elke 3 à 4 weken is het nodig om een afspraak te maken voor een nabehandeling. Je eigen nagels groeien onder de acryl gewoon door, waardoor de bolling, die voor stevigheid zorgt, mee naar voren groeit. De nagel is hierdoor uit balans en zal dan ook veel sneller breken. Daarom is het van belang om niet te lang te wachten met een nabehandeling.

KUJNSTNAGELS VERWIJDEREN
Nu kan het zijn dat je geen kunstnagels meer wilt, om wat voor reden dan ook. En dat is geen probleem, want ze kunnen weer verwijderd worden. Belangrijk is dat je dit wel door de nagelstyliste laat doen! Ga de acryl er dus niet zelf af zitten peuteren, want daarmee kan je je eigen nagel ernstig beschadigen. Nadat de kunstnagels zijn verwijderd, is een goede verzorging erg belangrijk. Masseer je nagelriemen 1 à 2 keer per dag goed in met een verzorgende nagelriemolie en je handen met een handcrème. Het is aan te raden om je nagels minstens een half jaar zo kort mogelijk te houden en ze enige tijd te behandelen met een goede nagelverharder, zodat ze zich weer kunnen herstellen. Ze hebben namelijk helemaal afgesloten gezeten onder de acryl en kunnen daardoor enige tijd wat slapper aanvoelen. Vergelijk het maar met een wondje waar een pleister overheen zit. Zolang de pleister er overheen zit blijft het wondje week, maar wanneer de pleister eraf is, komt er een korstje op het wondje.

VERZORGING
Nadat je bij de nagelstyliste bent geweest voor het aanbrengen van een set kunstnagels, is het van groot belang dat je je nagels thuis ook goed verzorgt. Hier een paar verzorgings tips!

  • Smeer je nagelriemen dagelijks regelmatig in met nagelriemolie. Hierdoor blijven je nagelriemen, je eigen nagels en kunstnagels in goede conditie. 
  • Gebruik om je handen en nagels te beschermen altijd handschoenen, wanneer je met huishoudelijk werk of werk in de tuin bezig bent.
  • Smeer je handen dagelijks regelmatig in met een verzorgende en hydraterende handcrème om uitdroging te voorkomen.
  • Gebruik een tandenborstel om je nagels schoon te maken.
  • Knip kunstnagels niet korter, deze zullen dan splijten. Gebruik altijd een kartonnen nagelvijl.
  • Gebruik je nagels nooit als gereedschap om iets los te peuteren of open te krijgen.
  • Gebruik bij donkere kleuren nagellak altijd eerst een base coat. Het pigment van de nagellak trekt anders in je nagels en zal verkleuring veroorzaken.
  • Gebruik nagellakremover zonder aceton om beschadeging van de kunstnagels te voorkomen.
  • Gebruik Yellow Stopper om vergeling van de kunstnagels te voorkomen.


Voor meer informatie over de verzorging van handen en nagels:

Nagelstudio Nail Heaven © 2002 - 2019

Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring