Behandelingen

BEHANDELINGEN

Waar uit gekozen kan worden


Alle behandelingen bij Nagelstudio Nail Heaven worden met zorg uitgevoerd. Er wordt gewerkt met producten van de topmerken Loveness en Urban Nails.


FRENCH MANICURE OF NATUREL NAGELS
Een french manicure nagel, is een nagel waarbij het nagelbed roze is en de vrije rand wit. Maar als je van iets meer kleur houdt, kan je voor de vrije rand ook een leuke kleur (met of zonder glitter) kiezen. Heb je toch liever een natuurlijkere nagel, dan heb je ook nog de naturel nagel. Deze nagel is volledig in één kleur. Meestal is dit in een nude tint.

BABYBOOM NAGELS
Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagel. Deze nagel lijkt op een french manicure nagel, maar dan zonder scherpe smileline en spierwitte rand. Er wordt, net als bij een french manicure nagel, met twee kleuren (roze en wit) een nagel gemaakt. Het witte komt op de vrije rand en wordt uitgevaagd naar het nagelbed toe. En op het nagelbed komt het roze dat uitgevaagd wordt over het wit. Resultaat: een zeer natuurlijke nagel.

NATUURLIJKE NAGEL VERSTEVIGEN
Wil je liever geen kunstnagels, maar wel mooie stevige gelakte nagels die tot 3 weken mooi blijven? Ook dat is mogelijk. Dan worden je nagels verstevigd met een rubberbase. Dit is een transparante dikkere gel in een flesje waarmee je een stevige basis op de nagel kan maken voordat deze gelakt wordt met gelpolish. Deze behandeling is alleen mogelijk op de korte natuurlijke nagel.


GELPOLISH
Gelpolish is een dunne gel in een nagellakflesje, verkrijgbaar in allerlei prachtige kleuren. De gel wordt aangebracht als een nagellak, hard uit in een uv/led lamp. Eenmaal uit de uv lamp zijn de nagels direct te gebruiken, zonder risico op beschadigen. Gelpolish wordt gedragen over kunstnagels, maar wordt ook heel veel toegepast in combinatie met een rubberbase versteviging op korte natuurlijke nagels.


NAILART
Nailart is het versieren van de nagels. De manier van versieren is enorm groot. Denk bijvoorbeeld aan aquarel bloemen of een andere soort van handpainting. Maar je hebt ook stempels, glitters, folies en zelfs met gelpolish kan je de nailart maken. Met strass steentjes kan je de meest mooie nagelsieraden maken. Je kan het zo gek niet bedenken.

NABEHANDELING
Elke 3 à 4 weken is het nodig om een afspraak te maken voor een nabehandeling. Je eigen nagels groeien onder de acryl gewoon door, waardoor de bolling, die voor stevigheid zorgt, mee naar voren groeit. De nagel is hierdoor uit balans en zal dan ook veel sneller breken. Daarom is het van belang om niet te lang te wachten met een nabehandeling.

KUNSTNAGELS VERWIJDEREN
Wanneer je geen kunstnagels meer wilt, ga ze er dan niet zelf afhalen. Dit kan ernstige schade tot gevolg hebben. Belangrijk is dat je dit door je nagelstyliste laat doen! Nadat de kunstnagels zijn verwijderd, is een goede verzorging nog steeds erg belangrijk. Masseer je nagelriemen dagelijks zeker 3 tot 4 keer goed in met een verzorgende nagelriemolie en je handen met een handcrème. Het is aan te raden om je nagels minstens 3 maanden zo kort mogelijk te houden en ze enige tijd te behandelen met een goede nagelverharder, zodat ze zich weer kunnen herstellen. Ze hebben namelijk helemaal afgesloten gezeten onder de kunstnagel en kunnen daardoor enige tijd wat slapper aanvoelen. Vergelijk het maar met een wondje waar een pleister overheen zit. Zolang de pleister er overheen zit blijft het wondje week, maar wanneer de pleister eraf is, komt er een korstje op het wondje.

VERZORGING
Nadat je bij de nagelstyliste bent geweest voor het aanbrengen van een set kunstnagels, is het van groot belang dat je je nagels thuis ook goed verzorgt. Hier een paar verzorgings tips!

  • Smeer je nagelriemen dagelijks zeker 3 tot 4 keer in met nagelriemolie. Meer dan 4 keer is natuurlijk altijd goed. Hierdoor blijven je nagelriemen, je eigen nagels en kunstnagels in goede conditie. Waardoor het kunstnagelproduct beter zal hechten en je eigen nagel bij de vrije rand niet gaat omkrullen.
  • Gebruik om je handen en nagels te beschermen altijd handschoenen, wanneer je met huishoudelijk werk of werk in de tuin bezig bent.
  • Smeer je handen dagelijks regelmatig in met een verzorgende en hydraterende handcrème om uitdroging te voorkomen.
  • Gebruik een tandenborstel om je nagels schoon te maken. Ga niet met scherpe voorwerpen vuil er onderuit pulken. Dit kan leiden tot enstige schade.
  • Knip kunstnagels niet korter, deze zullen dan splijten. Gebruik altijd een kartonnen nagelvijl. Of laat het gewoon door je nagelstyliste doen.
  • Gebruik je nagels nooit als gereedschap om iets los te peuteren of open te krijgen.
  • Gebruik bij donkere kleuren nagellak altijd eerst een base coat. Het pigment van de nagellak trekt anders in je nagels en zal verkleuring veroorzaken. En voor de glans en om de nagellak langer mooi te houden is het belangrijk om een topcoat te gebruiken.
  • Gebruik nagellakremover zonder aceton om beschadiging van de kunstnagels te voorkomen.


Voor meer informatie over de verzorging van handen en (kunst)nagels: