Nieuw!!

Wanneer Nagelstudio Nail Heaven een nieuw product of behandeling heeft, kan je daar op deze pagina meer informatie over vinden.

 

 

>Cameleon Flakes
geplaatst op 23 april 2018
Magnetic heeft 2 nieuwe kleuren Cameleon Flakes aan het assortiment toegevoegd. Mermaid Pink en Purple Gold. Net als de eerder uitgebrachte Cameleon Flakes zijn ook deze het mooist op een zwarte ondergrond. Maar omdat deze 2 nieuwe kleuren een beetje transparant zijn, zijn ze ook erg mooi over een andere kleur. Je kan ze in poetsen net als chrome pigment, maar je kan ze ook deppen in de plaklaag van de gelpolish.
>Powergel
geplaatst op 5 november 2017
Nieuw van Magnetic: Powergel! Dit is een nieuw gelsysteem van Magnetic. Het verwerkt als acryl en heeft alle voordelen van gel. Zoals het kunnen styleren tot de gel wordt uitgehard. Deze gel is er in 5 verschillende kleuren.

>Cameleon Flakes
geplaatst op 19 september 2017
Nieuw van Magnetic: Cameleon Flakes! Het zijn flinterdunne vlokjes die meerdere kleuren hebben. Het effect is prachtig. Ze worden aangebracht in de plaklaag van gelpolish of ingepoetst op de nagel voor een wat egaler effect. Er is keus uit 6 mooie kleuren.

>Holographic Pigment
geplaatst op 2 september 2016
Het is alweer een paar weken verkrijgbaar en nu óók bij mij in de nagelstudio: Magnetic Holographic Pigment. Dit pigment is aan te brengen over elke gewenste kleur, die je er gewoon doorheen ziet. Het effect is een regenboog aan kleuren. Echt prachtig!

>Chrome Pigment
geplaatst op 8 juli 2016
Dè hype van dit moment: Chrome Pigment! Nu ook bij Nagelstudio Nail Heaven. Dit prachtige pigment wordt over gelpolish aangebracht en geeft een schitterend spiegeleffect. Je kan elke gewenste kleur gelpolish als achtergrond kiezen. En elke kleur geeft weer een ander resultaat.
>Supreme Finish Diamond Dust
geplaatst op 13 april 2016
De meeste vrouwen houden wel van glitters op hun nagels. Ik in ieder geval wel! Maar soms wil je je nagels gewoon niet al te opvallend en soms is niet alles mogelijk vanwege het werk wat je doet. Dan moet het zo naturel mogelijk. Maar naturel kan je ook wat saai vinden. Dan is de nieuwe topgel van Magnetic een goede oplossing. De Supreme Finish Diamond Dust, een topgel met een subtiele shimmer erin. Geeft naturel acrylnagels net wat meer bling. Maar hij is ook aan te brengen over een french manicure of gelpolish.
>Lecenté glitter
geplaatst op 20 december 2015
Prachtige glitters, die een geweldig effect geven in de plaklaag van topgel,of gelpolish. Maar ze zijn ook te mengen door acryl, om een schitterende french manicure of glitter fade te maken. Echt een aanrader om eens te proberen, Lecenté glitter!
>Waterdecals en stempels
geplaatst op 6 november 2015
Waterdecals en stempels! Een snelle en leuke manier om je nagels van nailart te voorzien. Er zijn zoveel mogelijkheden hiermee. Op gelakte, maar ook op ongelakte nagels heel erg mooi. Eerst een mooie achtergrond met pigment maken en dan de waterdecal of stempel erop. Maar ook een stempel met een waterdecal combineren is mogelijk. Je kan het zo gek niet bedenken.
>Iriserend pigment van Jet Set
geplaatst op 26 mei 2015
Met dit ultrafijne pigment creëer je een prachtig effect over elke gewenste kleur gelpolish. Maar ook heel mooi zonder kleur eronder over topgel.

>Seal & Protect van Magnetic
geplaatst op 14 maart 2015
Seal & Protect is een nieuw product wat gebruikt kan worden bij beschadigde, gespleten of dunne nagels. Ook is het geschikt wanneer een kunstnagel niet goed blijft zitten of wanneer er snel luchtrandjes ontstaan. Seal & Protect is een multifunctioneel product. Het beschermt en verstevigd de natuurlijke nagel, hersteld zichtbaar beschadigde nagels en zorgt voor een betere hechting onder een kunstnagel.

Wanneer een klant de kunstnagels wil laten verwijderen, kan Seal & Protect, na verwijdering, gebruikt worden voor extra stevigheid. Aangezien de natuurlijke nagel na verwijderen van een kunstnagel enige tijd wat zwakker kan aanvoelen.

Ook wanneer een klant geen kunstnagels wil maar wel graag wat stevigere nagels wenst, is Seal & Protect een uitkomst. Elke 3 à 4 weken kan in de nagelstudio 3 laagjes Seal & Protect aangebracht worden. Het resultaat is onmiddelijk merkbaar: nagels die een stuk steviger aanvoelen.


Nagelstudio Nail Heaven © 2002 -