Behandeling

BEHANDELING

Welke behandelingen zijn er


Alle behandelingen bij Nagelstudio Nail Heaven worden met zorg uitgevoerd. Er wordt gewerkt met producten van de topmerken Loveness en Urban Nails.


KUNSTNAGELS
Als je de nagelstudio bezoekt zijn er diverse behandelingen waar je uit kan kiezen. Meestal weet je van te voren al een beetje wat je wilt. Ga je voor kunstnagels dan heb je bij Nagelstudio Nail Heaven de keus uit nagels van acryl, gel, of Revogel (acrygel).

Wat is acryl? Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof, die bij elkaar een bolletje vormen als je ze samen op een penseel oppakt. Acryl hard uit aan de lucht. De tijd om het te modelleren is daardoor beperkt.

Wat is gel? Gel is een stroopachtige en plakkerige substantie wat met een penseel wordt opgepakt. Gel hard pas uit onder een UV/LED lamp. Hierdoor kan je blijven modelleren het onder de UV/LED lamp gaat.

Wat is Revogel? Revogel, ook wel acrygel genoemd, is een combinatie van acryl en gel. Het ziet er uit als een soort stugge pasta. Het aanbrengen gaat net als bij acryl en de tijd om te modelleren is net als bij gel. Revogel hard uit onder een UV/LED lamp.

Als er een kunstnagelsysteem gekozen is moet er nog besloten worden of je french manicure, naturel of babyboom nagels wilt.

French Manicure: french manicure nagels, zijn nagels waarbij het nagelbed roze is en de vrije rand wit (spierwit of meer naturel white). Maar als je van iets meer kleur houdt, kan je voor de vrije rand ook een leuke kleur (met of zonder glitter) kiezen.

Naturel: Wil je toch liever een meer natuurlijk uitziende nagel, dan kan dat ook. Deze nagel is volledig in één kleur. Meestal is dit in een roze/nude tint, maar kan ook gewoon clear (kleurloos).
Babyboom: een babyboom nagel is net als een naturel nagel, een natuurlijk uitziende nagel. Maar deze bestaat, net als bij french manicure, uit roze en wit. Het witte komt op de vrije rand en wordt uitgevaagd richting de nagelriem. En op het nagelbed komt het roze dat uitgevaagd wordt over het witte gedeelte richting de vrije rand. Net als bij een french manicure kan je het wit ook vervangen door een andere leuke kleur (met of zonder glitter).


NATURAL NAIL TREATMENT
Wil je liever geen kunstnagels, maar wel mooie stevige gelakte nagels die tot 3 weken mooi blijven? Ook dat is mogelijk. Dan worden je nagels verstevigd met een rubberbase (of een andere geschikte gel in een flesje). Met deze gel wordt een verstevigende basis laag op de nagel aangebracht. En hier overheen komt de gel polish (indien gewenst). Deze behandeling is alleen mogelijk op de korte nagels.


GELPOLISH
Gelpolish is een dunne gel in een flesje, verkrijgbaar in allerlei prachtige kleuren. De gel wordt aangebracht als een nagellak, hard uit in een UV/LED lamp. Na het aanbrengen komt er nog een top gel overheen die ook uithard onder een UV/LED lamp. Eenmaal uit de lamp kan je meteen alles doen, want je nagels hoeven niet eerst te drogen zoals bij nagellak. Gelpolish wordt gedragen over kunstnagels, maar wordt ook toegepast bij een natural nail treatment.


NAILART
Nailart is het versieren van de nagels. Er zijn vele manieren om de nagel te versieren. Nagelstudio Nail Heaven staat bekend om zijn prachtige aquarel bloemen, die het zeker waard zijn om een keer te kiezen. Maar een andere soort van handpainting is ook mogelijk. Ook is er nailart d.m.v. stempels, glitters, folies en zelfs met gelpolish kan je de nailart maken. Met strass steentjes kan je de meest mooie nagelsieraden maken. Je kan het zo gek niet bedenken.


NABEHANDELING
Om je nagels mooi en stevig te houden is het nodig om elke 3 à 4 weken een afspraak te maken voor een nabehandeling. Je eigen nagels groeien onder de kunstlaag (acryl, gel revogel) gewoon door. De bolling, die voor stevigheid zorgt, komt hierdoor op een andere plek te zitten, waardoor de nagel uit balans raakt en veel sneller zal breken. Daarom is het van belang om niet te lang te wachten met een nabehandeling.

KUNSTNAGELS VERWIJDEREN
Wanneer je geen kunstnagels meer wilt, ga ze er dan niet zelf afhalen. Dit kan ernstige schade tot gevolg hebben. Belangrijk is dat je dit door je nagelstyliste laat doen! Nadat de kunstnagels zijn verwijderd, is een goede verzorging nog steeds erg belangrijk. Masseer je nagelriemen dagelijks zeker 3 tot 4 keer goed in met een verzorgende nagelriemolie en je handen met een handcrème. Het is aan te raden om je nagels minstens 3 maanden zo kort mogelijk te houden en ze enige tijd te behandelen met een goede nagelverharder, zodat ze zich weer kunnen herstellen. Ze hebben namelijk helemaal afgesloten gezeten onder de kunstnagel en kunnen daardoor enige tijd wat slapper aanvoelen. Vergelijk het maar met een wondje waar een pleister overheen zit. Zolang de pleister er overheen zit blijft het wondje week, maar wanneer de pleister eraf is, komt er een korstje op het wondje.


voorbeeld nagels

VERZORGING
Het verzorgen van je nagels is zeer belangrijk. Met of zonder kuntnagels. Bij kunstnagels zal dit ook de hechting bevorderen. Dus nadat je bij de nagelstyliste bent geweest voor kunstnagels of een natural nail treatment, is het van groot belang dat je je nagels thuis ook goed gaat verzorgen. Hier een paar verzorgings tips!

  • Smeer je nagelriemen dagelijks zo veel mogelijk (minimaal 3 tot 4 keer per dag) in met nagelriemolie. Hierdoor blijven je nagelriemen, je eigen nagels en kunstnagels goed gehydrateerd en in goede conditie. Waardoor het kunstnagelproduct beter zal hechten en je eigen nagel bij de vrije rand minder snel gaat omkrullen.
  • Smeer je handen dagelijks regelmatig in met een verzorgende en hydraterende handcrème om uitdroging te voorkomen. En altijd na het handen wassen.
  • Gebruik, om je handen en nagels te beschermen, altijd handschoenen wanneer je met huishoudelijk werk of werk in de tuin bezig bent.
  • Gebruik een tandenborstel om onder je nagels schoon te maken. Ga niet met scherpe voorwerpen vuil er onderuit pulken. Dit kan leiden tot enstige schade.
  • Knip kunstnagels niet korter, deze zullen dan splijten. Gebruik altijd een houten nagelvijl en ga niet bovenop de nagel vijlen. Of laat het gewoon door je nagelstyliste doen. 
  • Gebruik je nagels nooit als gereedschap om iets los te peuteren of open te krijgen.
  • Gebruik bij donkere kleuren nagellak altijd eerst een base coat. Het pigment van de nagellak trekt anders in je nagels en zal een blijvende verkleuring veroorzaken. 
  • Gebruik nagellakremover zonder aceton om beschadiging van de kunstnagels te voorkomen.
  • Wanneer de glans wat verdwenen is kan je een blanke top coat aanbrengen. Ontvet de nagels wel eerst met nagellak remover (zonder aceton).


klantenstop